Полагане на саморазливни замазки

Начало /Саморазливни замазки

Какво предлагаме?

Специализирани сме в изготвянето и полагането на саморазливни замазки, които се отличават с устойчивост и здравина. Качеството към което се стремим и постигаме при поставянето на този вид замазка, независимо от състоянието на пода е гарантирано и проверено. Можете да разчитате на нашите специалисти, ако имате нужда от идеална подова замазка, независимо от големината и бъдещото предназначение на помещението.

 

Използваме най-добрите материали за саморазливни замазки, които в момента се предлагат на пазара. Стараем се да задоволяваме изискванията и на най-претенциозните ни клиенти, независимо дали става въпрос за промишлено или жилищно строителство, хотел, частен дом или производствено хале. Качествените материали са  гаранция за високото качество на работа и дълготрайност на подовата замазка.

Какво е саморазливна замазка?

За да може  облицования под да Ви служи дълго време, основата върху която е изработен трябва да бъде гладка и равна. Колкото по -равен е подът, толкова по-лесно е лепенето на плочките, полагането на паркет, ламинат, мокет и т.н.

 

Понякога подът се нуждае от сериозни корекции и изграждане изцяло наново, а друг път просто от леко нивелиране в размери от няколко милиметра.

 

През последните години в съвременния дизайн, все повече се налагат  подови покрития като ламинати, паркети, мокети, PVC покрития и др, които са с минимална дебелина, което не им позволява сами да преодолеят неравностите в основата. При тънкослойното лепене на плочки е същото. Полагането на по-малко количество лепило  намалява възможността неравностите в основата да се коригират с него и крайното покритие да служи добре за  нивелация. При работата с широкоформатни облицовки пък неравностите в основата си проличават още повече и поради това е наложително основата да бъде добре изравнена предварително.

 

Лепенето на плочки върху  неравна основа предполага поемането на доста рискове и може да доведе както до естетически проблеми, така и до опасност от по-лесно компрометиране на облицовката и по-бързото ѝ износване.

 

За да си гарантирате безпроблемното оформяне на идеално гладка повърхност, можете да се възползвате от саморазливните замазки.  

 

Саморазливните замазки често се използват като завършващ продукт върху твърда бетонна основа. Полагат се не само при ремонти за изравняване на стари подове или обединяване на различни повърхностни нива, но и в нови сгради за нови замазки, където подовите покрития, изискват изключително равна повърхност.

саморазливни замазки снимка

Предимства на саморазливните замазки :

Каква е цената за полагане на саморазливна замазка:

Формирането на цена за полагане на замазка се калкулира за конкретния обект, тъй като влияние оказват различни фактори:

Един от основните фактори при определянето на цената е площта в кв.м върху която ще се полага саморазливната замазка.

На пазара се предлагат саморазливни замазки на различни производители, които се различават по характеристики и цени. Ние ще изберем най - подходящата за Вашия конкретен случай. 

Галерия

Търсите строителна компания за полагане на саморазливна замазка?