Монтаж Еталбонд

Начало /Монтаж Еталбонд

Какво предлагаме?

Опитът и квалификацията ни в областта на екстериорната архитектура ни помагат да Ви предложим оптимално качествени услуги. Нашите специалисти могат да проектират облицовката на сградата и да Ви консултират относно избора на Еталбонд спрямо характеристиките му ( дебелина на алуминия,  плътност  на пълнежа, степен  на UV защита,  цвят). След като изберем най – подходящия вид Еталбонд за Вашия случай, можем да започнем и с монтажа. Окачените фасади от Еталбонд са модерно и устойчиво във времето решение за всяка сграда: магазин, супермаркет, офис , хотел. търговски център, конгресен център, стадион, индустриални и бизнес сгради

Какво е Еталбонд?

etalbond® е високотехнологичен продукт, чиито уникални характеристики позволяват креативен архитектурен дизайн. Извитите и прави плоскости в богати цветове добавят чувство за елегантност на всички конструкции.

Атрактивен и гъвкав, еталбондът е правилното решение за облицовка на интериорни и екстериорни повърхности както при нови конструкции, така и при реновации. Материалът е здрав, лек и издръжлив на времето, с добри изолационни свойства, което води до енергийна ефективност на сградите. Освен това еталбондът се монтира и формова лесно в разнообразни форми.

Еталбондът е първокласен композитен панел тип сандвич, състоящ се от нетоксична полиетиленова основа, твърдо свързана между алуминиево лице и допълнителни листове на гърба. Листовете еталбонд се произвеждат с различна дебелина – 2, 3, 5 милимитра с алуминиеви листове 0,5. Стандартните ширини на листовете са 1000, 1250, 1500 мм и дължина от 2000 до 7000 мм. Общата дебелина на еталбонда е съответно 3, 4 и 6 мм.

монтаж фасада от еталбонд

Свързването на алуминиевите листове с еталбонд основата се постига чрез силно притискане на трите част (два алуминиеви листа и лепило заедно с полиетилена) между ролки, което води до здрав и изключително твърд плосък лист на композитния панел.

Еталбондът е идеален за употреба в сурови метеорологични условия, като замърсени градски среди, тъй като за плоскостите на практика не е необходима поддръжка, а почистването им е изключително лесно.

Дизайнът на сградите води до разпознаваемост. Иновативните дизайни на модерните сгради правят еталбонда идеално средство за архитектите.

Предимства на Еталбонд облицовките:

Каква е цената за монтаж на фасада от Еталбонд?

Формирането на цена за монтаж на фасадата се калкулира за конкретния обект, тъй като влияние оказват различни фактори:

При проектирането и монтажа на облицовката от еталбонд ,размерът и сложността на фасадата са от изключително значение. Например можем да имаме голяма, но проста фасада, при която има повтаряемост на панелите от еталбонд и е лесна за изпълнение.  А можем да имаме и  малка, но сложна и разчупена фасада, което ще усложни процеса и ще изисква употребата на повече на брой модули с неправилна форма и размер.

Различни фактори оказват влияние върху сложността при изпълнението на монтажа: начина на закрепвана - лепене или нитове, височината на сградата, здравината на основата, вида на крепежните елементи и т.н. Например в зависимост от височината на постройката определяме дали ще се нуждаем от вишка, алпинист, скеле или просто стълба.   

Плоскостите от Еталбонд се различават по дебелината на алуминия, плътността на пълнежа, степента на UV защита. Цвета също е сред компонентите оказващи влияние на цената.

Търсите строителна компания за монтаж на фасадни облицовки от Еталбонд?