Инвестиции

Начало / Инвестиции

Директно от строител

Апартаменти в продажба
Варна

Очаквайте скоро най - новия ни инвестиционен проект!

Жилищна сграда

Инвестиционен проект Бриз

Продадено!

Успешно изградихме и реализирахме жилищна сграда в кв. Бриз във Варна. Модерна, ергономична и проектирана с най-съвременни технологии. Разпределенията на апартаментите са функционални, а общите части са луксозно изпълнени. Без съмнение като едно от главните  преимущества на сградата можем да посочим красивата гледка към града, която се разкрива.

jilishtna-sgrada-angelov

Жилищна сграда

Инвестиционен проект "Х. Ангелов"

Продадено!

Модерна жилищна сграда на шест етажа, намираща се на ул. „Хараламби Ангелов“ 9 в гр. Варна. Сградата се състои от разнообразни по площ апартаменти и подземни паркоместа. 

Жилищна сграда улица Елин Пелин снимка

Жилищна сграда

Инвестиционен проект "Елин Пелин"

Продадено!

Жилищна сграда, намираща се на улица „Елин Пелин“ 17 в град Варна.  Сградата се състои от пет жилищни етажа с подземен паркинг на разположение на живущите. 

Жилищни сгради

Собствена инвестиция

Апартаменти ново строителство във Варна, директно от строителна компания Беско Строй. Открийте мечтания дом за Вас и Вашето семейство!

Беско Строй предлага жилищни сгради собствена инвестиция

Освен със строителство срещу възлагане, компанията  инвестира и строи луксозни жилищни сгради на територията на град Варна. Стремим се към качествено изпълнение на всеки детайл по нашите сгради и влагаме в тях най – добрите материали. Целта ни е да подобрим инфаструктурата и да създадем енергийноефективни, красиви и модерни сгради, които Вие  да почувствате като свой дом!

 

Клиентите избират нас, защото им предлагаме високо качество  и бързи срокове на изпълнение на конкурентни цени. Модерната визия и функционалността са задължителен критерий в изграждането на всяка сграда.